داشتن حداقل مهارت در زبان آلمانی

داشتن حداقل مهارت در زبان آلمانی

داشتن حداقل مهارت در زبان آلمانی

برای اینکه بتوانید در آلمان زندگی کنید، باید زبان آلمانی بدانید. چارچوب مرجع برای دانش زبان در اتحادیه‌ی اروپا سطح A، B و Cاست که هر کدام ۲ سطح دارند. برای اینکه اجازه‌ی مهاجرت به آلمان را داشته باشید باید امتحان مورد تأیید اداره‌ی مهاجرت را برگزار کنید و نمره‌ی قبولی بین A1  تا B1  بگیرید.اگر می خواهید اقامت دائم آلمان را اتخاذ کنید باید سطح زبان‌‌تان C1/C2 باشد.
 

گرفتن ویزای آلمان

برای اخذ ویزای آلمان چند گزینه وجود دارد:

·        ویزای توریستی

·        ویزای تجاری

·        ویزای دانشجویی

·        ویزا برای جستجوی کار

·        ویزای دانشمند مهمان

·        ویزای آموزشی/کارآموزی

·        مهاجرت کاری به آلمان

آلمان اعلام کرده است که در بعضی رشته‌ها کمبود کارگر و افراد به شدت ماهر دارد. آنها دائما به دنبال مهندسین، متخصصن آی.تی، کارمندان رشته‌ی پزشکی و دیگر کارمندان ماهر و متخصص هستند. برای اینکه چنین افرادی را تشویق به مهاجرت به آلمان کنند، مقامات بعضی از قوانین مهاجرت کاری را آسان کرده‌اند. به همین دلیل، یکی از محبوب‌ترین و پر متقاضی‌ترین راه‌ها برای مهاجرت به این کشور، از طریق کار است. مراحل اخذ اقامت کاری در آ‌لمان به شرح زیر هستند:

·        پیدا کردن شغلی در آ‌لمان که فعالیت افراد با تابعیت کشورهای دیگر در آن آزاد است

·        تقاضای ویزای کاری آلمان

·        مهاجرت به آلمان و اخذ اقامت کاری

علاوه بر اینها، برای اخذ اقامت کاری آلمان، کارمند و کارفرما باید ثابت کنند که:

·        در شغل مورد نظر کمبود کارمند آلمانی یا دیگر کشورهای اروپایی وجود دارد و آنها نمی‌توانستند در این شغل مشغول به کار شوند.

·        کارمند خارجی، از نظر حقوق و شرایط کاری تمامی حق و حقوق یک کارمند آلمانی را خواهد داشت.

·        کارمند مورد نظر تمامی تجربیات کاری و تحصیلی لازم برای آن شغل را دارد.

·        شرکتی که کارمند را استخدام می‌کند باید تمام مدارک لازم برای فعالیت در آلمان را داشته باشد (مانند اسناد ثبت شده و مجوزها)

تا زمانی که مدت اقامت‌تان اجازه می‌دهد، می‌توانید در آلمان مشغول به کار باشید. اگر زمانی که اجازه‌ی کار شما در حال اتمام است، کارفرما هنوز هم می‌خواهد از نیروی کار شما استفاده کند، می‌توانید برای تمدید اقامت کاری و بعد از مدتی برای اخذ اقامت دائم اقدام کنید.

اگر شما در زمینه‌ی خاصی تخصص ندارید، اخذ اقامت کاری و مهاجرت کاری برایتان دشوار خواهد بود.

 برای اینکه بتوانید در آلمان زندگی کنید، باید زبان آلمانی بدانید. چارچوب مرجع
 برای دانش زبان در اتحادیه‌ی اروپا سطح A، B و Cاست که هر کدام ۲ سطح دارند. برای اینکه اجازه‌ی مهاجرت به آلمان را داشته باشید باید امتحان مورد تأیید اداره‌ی مهاجرت را برگزار کنید و نمره‌ی قبولی بین A1  تا B1  بگیرید.اگر می خواهید اقامت دائم آلمان را اتخاذ کنید باید سطح زبان‌‌تان C1/C2 باشد.
 

گرفتن ویزای آلمان

برای اخذ ویزای آلمان چند گزینه وجود دارد:

·        ویزای توریستی

·        ویزای تجاری

·        ویزای دانشجویی

·        ویزا برای جستجوی کار

·        ویزای دانشمند مهمان

·        ویزای آموزشی/کارآموزی

·        مهاجرت کاری به آلمان

آلمان اعلام کرده است که در بعضی رشته‌ها کمبود کارگر و افراد به شدت ماهر دارد. آنها دائما به دنبال مهندسین، متخصصن آی.تی، کارمندان رشته‌ی پزشکی و دیگر کارمندان ماهر و متخصص هستند. برای اینکه چنین افرادی را تشویق به مهاجرت به آلمان کنند، مقامات بعضی از قوانین مهاجرت کاری را آسان کرده‌اند. به همین دلیل، یکی از محبوب‌ترین و پر متقاضی‌ترین راه‌ها برای مهاجرت به این کشور، از طریق کار است. مراحل اخذ اقامت کاری در آ‌لمان به شرح زیر هستند:

·        پیدا کردن شغلی در آ‌لمان که فعالیت افراد با تابعیت کشورهای دیگر در آن آزاد است

·        تقاضای ویزای کاری آلمان

·        مهاجرت به آلمان و اخذ اقامت کاری

علاوه بر اینها، برای اخذ اقامت کاری آلمان، کارمند و کارفرما باید ثابت کنند که:

·        در شغل مورد نظر کمبود کارمند آلمانی یا دیگر کشورهای اروپایی وجود دارد و آنها نمی‌توانستند در این شغل مشغول به کار شوند.

·        کارمند خارجی، از نظر حقوق و شرایط کاری تمامی حق و حقوق یک کارمند آلمانی را خواهد داشت.

·        کارمند مورد نظر تمامی تجربیات کاری و تحصیلی لازم برای آن شغل را دارد.

·        شرکتی که کارمند را استخدام می‌کند باید تمام مدارک لازم برای فعالیت در آلمان را داشته باشد (مانند اسناد ثبت شده و مجوزها)

تا زمانی که مدت اقامت‌تان اجازه می‌دهد، می‌توانید در آلمان مشغول به کار باشید. اگر زمانی که اجازه‌ی کار شما در حال اتمام است، کارفرما هنوز هم می‌خواهد از نیروی کار شما استفاده کند، می‌توانید برای تمدید اقامت کاری و بعد از مدتی برای اخذ اقامت دائم اقدام کنید.

اگر شما در زمینه‌ی خاصی تخصص ندارید، اخذ اقامت کاری و مهاجرت کاری برایتان دشوار خواهد بود.

 

تماس باما: 

آدرس: تهران-سعادت آباد - بلوار پاکنژاد - تقاطع ۱۸ متری مطهری - پلاک ۱۸ ساختمان مدائن طبقه اول واحد ۳

٠٢١٨٨٣٧٦٦٢٠

٠٢١٨٨٣٧٦٦٢١

تلفن دفتر آلمان: 004917620956032 

  • تاریخ:1396/12/06

برخی از اخبار

در تماس باشید

کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد تا با نرم افزارها شناخت بیستری را برای طراحان رایانه ای و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد تا با نرم افزارها شناخت بیستری را برای طراحان رایانه ای و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد.