درخواست ویزای تحصیلی انگلستان برای ادامه تحصیل در انگلیس

درخواست ویزای تحصیلی انگلستان برای ادامه تحصیل در انگلیس



کشور انگلستان به لحاظ داشتن دو دانشگاه برتر و تاریخی آکسفورد و کمبریج یکی از بهترین کشورها برای ادامه تحصیل در مقاطع مختلف می باشد. در کشور انگلستان افراد این امکان را دارند که زبان انگلیسی را از منبع اصلی آن و توسط معلمان انگلیسی زبان یاد بگیرند. همچنین به دلیل تکثر قومی و جمیعتی انگلیس شما با فرهنگها و ملل مختلف از نزدیک آشنا می شوید. در این کشور شما فرصت دارید با فرهنگ جوامع اروپایی و کشورهای توسعه یافته و همچنین فرهنگ کشورهای در حال توسعه آشنا شوید چرا که جمعیت زیادی از کشورهای دیگر در انگلستان اقامت داشته و فرهنگ کشور انگلستان به شما عرضه می کنند. یقینا" شما از حضور در یک کشور توسعه یافته با بافتهای اجتماعی مختلف و متنوع متشکل از ملل و اقوام مختلف لذت خواهید برد

مزایای زندگی در انگلیس:

اقامت انگلیس محدودیت مکانی و شهری ندارد، برعکس کشور کانادا که شما مجبور به اقامت در استان و یا شهر خاصی خواهید بود.

متقاضی و اعضای خانواده ایشان از خدمات پزشکی رایگان برخوردار خواهند بود.

فرزندان زیر 18 سال ار حق تحصیل رایگان در مدارس کشور انگلیس برخوردار خواهند بود.

 شرایط ویزا و نحوه رسیدن به اقامت دائم انگلیس و تابعیت پاسپورت انگلیس.

شرایط ورود به دانشگاه انگلستان بدون مدرک زبان

برای درخواست ادامه تحصیل بدون مدرک آیلتس، دانشجویان بایستی در درس زبان انگلیسی در سال دوازدهم حداقل 70 درصد یا بیشتر در برد تحصیلی CBSE یا برد دولتی دریافت کرده باشند . آنها باید مهارت های نوشتاری و واژه ای عالی در زبان انگلیسی داشته باشند تا نیاز نباشد که در امتحان آیلتس شرکت کنند. معمولاً دانشجویان به صورت تماس تلفنی یا به صورت شخصی در نزدیکترین مرکز آزمون مصاحبه می شوند

  • تاریخ:1397/04/06

برخی از اخبار

در تماس باشید

کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد تا با نرم افزارها شناخت بیستری را برای طراحان رایانه ای و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد تا با نرم افزارها شناخت بیستری را برای طراحان رایانه ای و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد.